top of page

A studió

Király Lexa

fotográfus

 

Király Lexa vagyok. Grafikus és fotográfus.

Mindig is érdekelt a fotózás, világ életemben  művészetekkel foglalkoztam, amióta az eszem tudom igyekszem kreatív dolgokban részt venni.

Az évek során megszereztem egy elektro-grafikus és egy alkalmazott fotográfus szakmát, habár a fotózás már a szakma megszerzése előtt is lényeges része volt az életemnek.

Mindig egy olyan helyet szerettem volna létrehozni, ahova aki megérkezik igazán jó hangulatban tud feloldódni egy fotózásra. Szeretném, ha bárkinek elérhető lenne, hogy profi környezetben, szép fotók készüljenek róla, vagy családjáról és évekig szép emlék lehessen. 

Az utóbbi időben kényelmetekért folyamatosan fejlődő szépségipari szolgáltatásokkal is foglalkozunk, hogy ha úgy kényelmes, akkor egy helyen elérhető legyen sminkes és fodrász is.

Sminkesünk, Kelemen Évi bemutatkozása már elérhető az oldalon, amit itt elolvashattok: Kelemen Éva sminkes

Továbbá munkáikról pár képet is megtekinthettek itt: Szépítészeink werk fotói

 

Hatalmas gyermek kacajok, őszinte mosolyok, nagy beszélgetések és csupa móka vár Rád, ha hozzánk érkezel! Várunk Én és a csajok! Szépüljetek, pózoljatok, mosolyogjatok sokat! :-)

 

Várok mindenkit szeretettel,  

Király Lexa
 
Kapcsolat:
Tel: 06-30/559-4660
E-mail: lexa.fotografia@gmail.com

 

Rólunk írták


Ardai Enikő 

"Nagyon jó hangulatban, gyönyörű kèpek készültek! "

Tóth Melinda
"Nagyon szép fotókat készített rólunk Lexa :-) Nagyon jó hangulatban telt a fotózás, jól éreztük magunkat:) Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!"

 
Gyöngyösi Rita
"Szuper fotós, csodálatos képek!!! Csillagos 5-ös!!!"
 
Gilányiné Surjánszki Mira
"Mi ket gyerekkel erkeztunk fotozasra, kicsit faradt gyerekekkel. Azt hittem egy foto sem lesz hasznalhato, mert nem igazan voltak egyuttmukodoek neha. A hatterben a drapériát 2x sikerult leszakitaniuk. Az angyali gyerekeim egy kicsit tulprodukaltak magukat de Lexa kihozta belole a maximumot. Eredetileg 20 fotot szerettunk volna de amikor a nyersanyag megerkezett alig tudtam valasztani es tobb mint a duplaja lett. Koszonjuk Király Lexa!"

 
Antal-Tóth Adrienn

"Felejthetetlen élmény volt a fotózàs! Nagyon kedves, aranyos, közvetlen vagy Lexa! :-) Jövünk máskor is. :-)"
 

Könyves Tímea

"Mindig ő készíti a képeinket :) A végeredmény pedig csodás ;-)"
 

Magyar Noémi

"Szuper fotókat készít a Lexa, ráadásul nagyon jó hangulatú a fotózás is! :) Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki igényes, profi képeket szeretne!"
 

Ujjné Haluska Csilla

"Szenzációsan jó fotós,laza és vidám akivel nagyon könnyű természetesnek lenni! :-)"


Benőcs Brigitta

"Szuperek lettek a képek,nagyon köszönjük Lexa nagyon kedves és rugalmas,ezért nagyon jó hangulatban telt a fotózás."

 

Ha kedvet kapna, hogy megossza másokkal a fotózással kapcsolatos élményeit várjuk levelét a lexa.fotografia@gmail.com-ra!

 

 

bottom of page